Actele necesare infiintarii unei societati comerciale cu raspundere limitata SRL in judetul Arad:

  •     actele de identitate ai viitorilor asociati si administratori (copie CI sau copie Pasaport)
  •     trei variante de denumiri pentru SRL
  •     o copie dupa actul de proprietate sau copie dupa actul de identitate al celui care pune la dispozitie imobilul in vederea stabilirii sediului social al firmei. (in cazul in care nu dispuneti de un spatiu pentru a stabili sediul social al firmei,  va putem asigura gazduire de sediu social  pentru o durata de minim 6 luni. Daca alegeti sa va gazduim noi sediul social in Arad nu mai aveti nevoie de dovada dreptului de proprietate, de acordul vecinilor si de avizul asociatiei de proprietari)                   

Costurile infiintarii unui SRL

Costurile pentru infiintarea unei societati comerciale cu raspundere limitata SRL difera in functie de valoarea capitalului social, numarul asociatilor, de taxele percepute de catre ORC-Arad si de numarul declaratiilor notariale necesare. Valoarea minima a capitalului social pentru infiintarea unui SRL este de 200 lei. Aceasta suma reprezinta aportul in numerar al asociatilor.

Pentru a afla costul total si exact al infiintarii unui SRL in Arad va rugam sa ne contactati la 0725888777.

Suna acum

Regimul fiscal al firmelor de tip SRL

Pentru microintreprinderi se aplica un sistem de impozitare diferentiat, in functie de numarul de salariati.

  • cota de impozitare de 1% pentru firmele cu un singur angajat;
  • cota de impozitare de 3% pentru firmele care nu vor avea salariati

In ceea ce priveste regimul TVA firmele noi nu pot opta de la inmatricularea in registrul comertului pentru a deveni platitor de TVA. Acest aspect al fiscalitatii TVA il vor obtine dupa costituirea firmei.

Pentru a afla costul total si exact al infiintarii unui SRL in Arad precum si documentele necesare va rugam sa ne contactati la 0725888777.

Suna acum